SEO Nedir, Nasıl Yapılır?

SEO, Web sitenizin varlığı, arama sonuçlarında arama sonuçları arasında en üst sırada yer almıyorsa, herhangi bir anlama gelmez. SEO, web siteniz hakkında yapılan aramalarda en üst sıralarda yer alan kişidir, bu yüzden konuşmak için arama motoru optimize edicisidir. Özellikle Google’ın en son güncellemesinde, eski SEO yöntemlerinin karmaşık olduğunu söyleyebiliriz. Güncellemenin ardından, müşterilerinin sitelerinden tek bir bağlantı alan SEO firmaları ve müşterileri ağır darbelere maruz kaldı ve bazı durumlarda arama sonuçlarından tamamen kaldırıldı.

SEO için tek referans kaynağı Google’ın kendisi. "SEO'ya ihtiyacınız var mı?" Makalesini incelemenizi öneririz. Basit ve sade bir dil konuşan Google tarafından yayınlanan bir SEO hikayesi olan https://support.google.com/webmasters/answer/35291?hl=tr adresinde. Unutulmamalıdır; Arama motorunu kandırmak, emeğini ve paranı boşa harcamak. Seoprix'in tamamen şeffaf ve etik yöntemler kullandığı SEO ekosistemine davet ediyoruz!

SEO Nedir


Google sadece bir arama motoru değildir. Google bir itibar yönetim sistemidir. "-Clive Thompson, Kablolu Dergi İnsanlar arama konusunda sorulduğunda, sektörün en iyilerini en üst sırada görmeyi bekliyorlar. Bu da, arama sonuçlarındaki en üst sıradaki şirketlerin" en iyi "olarak algılandığını gösteriyor. iş dünyasıyla ilgili tek kelimeye odaklanmadan daha geniş bir bağlamda düşünerek işinize daha fazla bakmanıza olanak tanıyan bir SEO planı hazırlamak sadece iş hacminizi arttırmakla kalmaz, aynı zamanda çevrimiçi itibar.

Web sitenizin trafiğinin kalitesini arttırmak "Genellikle kısa kelimeler iyidir. Ancak, eski kelimeler de iyidir." -Churchill Web sitenize trafik çekmek elbette kulak için çekici. Ancak, bir restorana çok sayıda insan koymak anlamlıysa, web sitenizi ziyaret etmek için rastgele kişilerin girmesine izin vermek çok anlamsız. Web sitenize sattığınız ürün ve hizmetlerle ilgilenen ziyaretçileri çekmek ve satışlarla ilgili ziyaretleri sonlandırmak için hedef kelimeleriniz SEO uzmanı tarafından dikkatlice seçilmelidir.

Unutulmamalıdır; Arama motoru optimizasyonu, web sitenizin trafiği değil, şirketinizin satışlarını artırma sanatıdır. Artan dönüşümler "Tasarım sadece nasıl göründüğü ile ilgili değildir. Tasarım nasıl çalışır." - Steve Jobs Transformation, web sitenizin arama motorları için değil, insanlar için tasarlanmasını gerektirir. Bu kural unutulduğunda, her iki Google da sitenizde cezalandırılabilir ve sitenizde sitenizde çok sayıda optimizasyon olduğu için içeriği anlayacaktır, bu yüzden bir karar vermek zor olacaktır. İşi bilen bir profesyonel, sitenizi her zaman sizin için anlaşılabilir kılmak için önceden programlanmış halde tutar.

SEO Nasıl Yapılır?


Ekibiniz sadece arama motoru optimizasyonunda değil; web sunucu tasarımından web tasarımına kadar geniş bir deneyime sahip olmalıdır. Eğer işinizi tek bir kanaldan çözüyorsanız, bir zorluk durumunda, farklı kanallar birbirini suçluyor, hiç kimse başarısızlığı kabul etmeyecek. Birlikte çalıştığınız ekip, arama motorları alanında çeşitli sertifikalara sahip olmalıdır. Şirketimizle ilgili sertifikalar https://www.google.com/partners/#i_profile;idtf=116701668064773887163; En. Alınacak ilk adım alan adınızı incelemektir. Optimizasyon çalışmasını zaten yapmışsanız ve sonuçlar sizin için tatmin edici değilse;

SEO Lanse


Yanlış davranmış olabilirsiniz, Google cezası ve sıralamanız tarafından düşürülmüş olabilirsiniz. Alan adınıza site dışı bağlantılar da dikkatlice incelenmelidir. Zayıf kaliteli mücevherlerden gelen linkler yaralara çok fazla zarar verecektir. Muhtemelen rakipleriniz tarafından negatif SEO işlemine maruz kalmış olabilirsiniz. Arama sıralamasında geride kalırsanız, en büyük neden web sitenizin modern standart ve Google yönergelerine göre tasarlanmamış olmasıdır. Web sitenizi kendi firmamız Eretek ile geliştirmenize yardımcı olabiliriz. Yaptığınız iş, sattığınız ürün, sunduğunuz hizmet hakkında notlar almanızı istiyoruz. Kaliteli içerik oluşturmak için arama başarının sırrıdır.

Kaynak: SEOLanse

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta