Barkod Etiketi, Ribon, Pos Rulosu

Barkod Etiketi, Barkod Tipleri Nasıl Adlandırılır? Kağıt tabanlı etiketler; Suda çözünür, Eco-termal, Sandviç, Kaplamalı, Dipfriz Termal, Vellum, Eco Termal, Lazer, Kırılgan, Floresan, Lamine Termal, Fastyre, -Plastic bazlı etiketler; Şeffaf, Veri PE, Opak PP, Silvermat, Opak PE, Void vb. Etiket Fiyatları Nasıl Değişiyor? Etiket tipi, her biri karakteristiklerine göre fiyatlandırılan 40'ın üzerinde çeşitli Pan etiketiyle üretilir.

Ribon, Fiyatlar, etiketin hammaddesine, etiketin boyutuna ve bir kerede yapılan etiket siparişlerinin sayısına göre değişir. Bu nedenle, etiketlerle ilgili fiyatlandırma bilgisi sağlamak mümkün değildir. İhtiyacınız olan ürün hakkında ziyaret ederek fiyat teklifi talep edebilirsiniz. Etiket tava etiketindeki kalitenin adresi, yılların tecrübesiyle, müşterilerinin ihtiyaçları için çözümler üretmektedir. Bir barkod etiketi almak istediğinizde, hakkında bilmek istediğiniz ürünler hakkında ayrıntılı bilgi almak için Pan firmasının web sitesini ziyaret edebilir ve kolayca alışveriş yapabilirsiniz.

Pos Rulosu, Bugünün en önemli ihtiyaçları arasında bir barkod etiketi alabilirsiniz. Zengin ürün yelpazesi ile istediğiniz ürüne ve ilgilendiğiniz ürünlere kolayca ulaşabilirsiniz. Barkod etiketi ürün hakkında bilgi içerir. Bu sayede, hem satıcı hem de tüketici barkod etiketi ürünle ilgili merak ettiği bilgilere sahip olacaktır. Burada görülebileceği gibi, barkod etiketleri ürün hakkında bilgi içeren yapışkanlı kağıtlardır. Barkod etiket konusunu daha iyi anlamak için örnek bir anlatım yararlı olacaktır.

Dega Basım, Örneğin, birçok pazarın duvarlarındaki barkod etiket okuyucularını görmek mümkündür. Barkod etiket okuyucusunda barkod etiketli bir ürünü okurken, ürün bilgilerine kolayca erişebilirsiniz. Bu bilgi, ürünün envanter kodundan ürünün birim fiyatına birçok bilgiyi içerir. Bu özellikler açısından, barkod etiketi, ürünle ilgili bilgilerin edinilmesine katkıda bulunma amacıdır. Kendinden yapışkanlı barkod etiketleri iki kategoriye ayrılır. Plastik esaslı ve kağıt esaslı olarak kategorize edilirler.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta