Kurşun Kaplama - Alüminyum Kaplama - Bakır Kaplama

Kurşun Kaplama, Sıkıştırma sistemi için en uygun üründür. Kurşun plakadaki atma ve çatlama problemlerine ek olarak çinko ve alüminyumda ısı farklılıkları oluşmaz. Çinko ve alüminyum plakalar gibi, 3 ila 5 yıl gibi kısa sürede oksitlenmiş ve çürümüş kısa ömürlü değildir .Soğuk hava koşullarına ve tüm iksirlere karşı dayanıklıdır. İşçiliğin saflık oranı üniform ve Tse standartlarında (min.99.80 %kurşun levha en az 100 yıllık bir ömrü vardır. 1990 yılından bu yana sektörde deneyimli ekibimizle hizmet vermekteyiz.

Kurşun Kaplama

Alüminyum Kaplama, Bugün, eski ve yeni camilerin kurşun kaplaması, mausoleums, karavanlar,kubbeler ve minareler kurşun(alüminyum, bakır) kaplama, Gedik kurşun kaplamanın çalışmasını sağlayan, aynı zamanda sağlık sekmesinde X-ışını odalarının kurşun kaplamasında kendini gösterir.Yurtiçi yurtdışı çalışma ve kaplama hizmetleri verilmektedir. Kurşun, bakır veya alüminyum kaplama uygulamalarınızda çözüm ortağınıza ihtiyacınız varsa, projenizle ortak olacak ve deneyimli P ersonellerimiz ile maksimum memnuniyet sağlayacağız.

Alüminyum Kaplama

Bakır Kaplama, Çalışmalarımızın bilgi ve Resimleri Galeri bölümünde, size yardımcı olmak için uzmanlığımız ve deneyimimiz hakkında bilgi alabileceğimiz referans bölümünde bulunabilir. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için lütfen İletişim sayfamızdaki telefon numaralarımızda bizimle iletişime geçin. Bugün, firmamız eski ve yeni camiler, mausoleums, karavanlar, kubbeler ve minareler için kurşun (alüminyum, bakır) kaplama sağlar ve ayrıca X-ışını odalarının zararlı ışınlarının sızmasını önleyen mermi kaplamalarında kendini kanıtlamış kurşun kaplama hizmetleri sağlar. Kurşun, bakır veya alüminyum kaplama uygulamalarınızda çözüm ortağınıza ihtiyacınız varsa, deneyimli kadromuz ile proje ortağınıza maksimum memnuniyet sunmaktayız.

Bakır Kaplama

Cami Restorasyon, Kurşun kaplama çalışmalarımıza dayanarak, yaptığımız proje resimlerini inceleyebilir ve Uygulamalarımıza tıklayarak giriyoruz. Detaylı bilgi ve fiyatlandırma için lütfen İletişim sayfamızdaki telefon numaralarımızda bizimle iletişime geçin. profesyonel ekibimiz, eski ve yeni camilerin, türbelerin, karavanların, minarelerin ve bakır astarın bakımında sağlam bir ekip olarak kendini kanıtlamıştır. Bu bağlamda, size kaliteli hizmet kapılarını açar. Neden Kurşun Sayfası? Sarı kurşun kaplama olarak kurşun ve bakır kaplama hizmetleri sağlıyoruz. Kurşun plakası yumuşaklığı sayesinde oval bir yapıya sahip olabilir. Kubbelerin ve köşelerin kaplamalarında en çok tercih edilen malzemedir. (Kurşun, çinko ve alüminyum malzemeler kısa ömürlü değildir. Kesinlikle kurşun plakaların kullanıldığı ek yerlerde atmaz ve çatlamaz.) Çinko ve alüminyum oksitlenmiş çürüme gibi kısa dönemlerde 3 ila 5 yıl kısa ömür değildir.

Kaynak: https://www.camirestorasyon.com/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta