Proje Taşımacılığı

Lowbed Taşımacılık, Kargo lojistiği, denizyolu ve karayolu taşımacılığı ve transit taşımacılık alanlarında faaliyet gösteren Mersin ve İstanbul merkezli Expert Heavy Transport, yakın tarihte satın alınan 540 hp Volvo Kamyon FH13 6 ile filosuna dünyanın en güçlü traktörlerinden birini ekledi. × 4.Teslimat töreninde, şirket ortaklarından biri olan Recep Can, Volvo Kamyonların yakıt verimliliği, sürüş kolaylığı ve traktörlerin verimli çekişi sayesinde karlılıklarını artıracağı konusunda Uzman Heavy Transport adına açıklama yaptı.

Lowbed Taşımacılık


Proje Taşımacılığı, Uzman Volvo Kamyon FH13 6 × 4 ağır nakliye taşımacılığında tercih ettiğimiz performans ve yakıt tasarruflarını biliyoruz. Böylece müşterilerimize daha iyi hizmet sunabileceğiz. Volvo Kamyon kalitesi ile bizi bir araya getirdiğimiz Temsa İş Makinaları'na teşekkür ederiz. Sa Temsa İş Makinaları adına teslim töreninde satış müdürü Umut Şahin, teşekkür uzmanı Ağır Nakliyat Tem gibi bilinçli müşterilerle çalışmaktan her zaman mutluluk duyar. Onlarla uzun vadeli bir işbirliği imzalayacağımıza inanıyoruz.

Proje Taşımacılığı


Ağır Nakliyat Kardeşler Ağır Nakliyat şirketi, 45 yıllık tecrübesiyle Ağır Nakliyat sektöründe faaliyet göstermeye devam ediyor. Şirketimiz limanlarda ağır nakliye taşımacılığı, inşaat ekipmanları taşımacılığı, trafo ve offshore fabrika malzemeleri taşımacılığı yapmaktadır. Şirketimiz Yurtiçi Ağır Nakliye'ye bağlı olarak tüm limanlarda ve yükleme noktalarında Lashing hizmeti vermektedir. Erdoğan Kardeşler Ağır Nakliyat Ltd. Şti. hizmet kalitesini ve standartlarını daima en üst düzeyde tutmayı başarmıştır.

Ağır Nakliyat


Kahveci Ağır Nakliyat, Firmamız, ağır yük endüstrisindeki taleplere cevap verebilecek araç ve ekipman filosuna sahiptir. İş makinelerini ve proje malzemelerini limanlar, depolar, serbest bölgelerden teslim ediyoruz ve teslim ediyoruz. Her türlü ağır makineyi taşıma kapasitesine sahibiz. Taşınan tüm yükler sigorta kapsamındadır. Geniş ve uzun ömürlü olmaksızın tüm malzemelerin tüm malzemelerinin endüstriyel ve özel ürünlerinin endüstriyel ve özel ürünlerinin yurtiçi ve yurtdışı nakliyesinde size en iyi hizmeti verebilmek için profesyonel kadromuz ve amatör çalışan ruhumuzla hizmetinizdeyiz. Her türlü boşluk ve yüksek ağırlık.

Kaynak: Kahveci Ağır Nakliyat

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta