Barkod Etiketi » Dega Basım Etiket Sanayi

Barkod Etiketi, Standart, premium gibi çeşitler mevcuttur. Balmumu-reçine (Balmumu ve reçine ortalama karışımdadır) sürtünme direnci sağlar ve bazı kimyasallar şeritlerin ve içerdiği kimyasalların kombinasyonuna göre. Standart, premium gibi çeşitler mevcuttur. Reçine şeritleri (yüksek reçine oranı ile), sürtünme, güneş ışığı ve yüksek ısı ile basılan birçok kimyasala dirençli şeritlerdir. Standart, premium gibi çeşitler mevcuttur.

Barkod Etiketi

Pos Rulosu, Nerede Kullanılır? Termal transfer şeritleri barkod etiket yazıcılarında yaygın olarak kullanılmaktadır. etiketleri yazdırmak için kullanılır. Ayrıca tarih kodlama makineleri ve etiket aplikatörleri kullanılır. Plastik bazlı etiketler ve film türleri, örneğin; sistemi gibi ürünler için Bopp tarih kodlama ve ambalaj filmi gibi(polietilen) Pp(polipropilen), PE ve pvc (Küresel tek Tek mümkün olan en iyi yazıcı ve kod performansını, Kodlama, yedek parça için tüketim malzemeleri sunmaktan ve GIAI geçtiğinizde varlıklar BM evin içinde kalan baskı içerik için kullanılır.

Pos Rulosu

Ribon, Katı imalat kalite kontrolü süreçleri uygulanır. Videojet, Willett, Marsh ve Wolke markalı yazıcılar için sadece yüksek kaliteli boyalar ve pigmentler kullanarak mürekkep üretir. Serimizde termal transfer şeridi, baskı ömrü ve arka kaplama teknolojisi, yazıcı çalışma süresini uzatmak için standarttır. Benzer şekilde, yedek parçalar hayati parçalarımızın birçoğu için otomatik test mekanizmalarına sahip bir ISO ortamında üretilmektedir.

Ribon

Dega Basım, Sarf malzemeleri veya yedek parçalar siparişleriniz için sağ taraftaki "iletişim formunu" doldurabilirsiniz. Mürekkep Püskürtmeli mürekkepler Videojet ve Willett markalı yazıcılar için Videojet Mürekkep Püskürtmeli mürekkepler 300 CICs (sürekli mürekkep püskürtme) Mürekkep Thermocompatible ve gıda sınıfı olanlar bu gelişmiş, izlenebilir mürekkepler her müşteri için Ürün kökeni, özgünlük ve denetim zinciri sağlamak. termal transfer şeritleri, termal aktarıma güvenli bir moleküler etiket ekleyerek oluşturulur.

Kaynak: Degabasim.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta