Isıtıcı Kablo - Snow Elektrik

Elektrikli Yerden Isıtma, Kapak hemen birkaç gün sertleşse de, tam kurutma sadece 4 hafta sonra gerçekleşir (ve kim daha fazlasını bilir). Bu zamana kadar, elektrikli zeminden ısıtma yasaktır. Ayrıca, tek bir ısıtma kablosu kullanırken tablonun gerekli olduğu gerçeğine dikkatinizi çekiyoruz. Thermomat döşeme hemen sonra fayans yapıştırıcı için bir temel olarak hizmet verebilir. Yer karoları kapatıldıktan sonra (2-3 gün), yer karolarını bitirmek için zaman kaybetmeden yapabilirsiniz. Yüzey ne olursa olsun yatay olduğu için kararlı olmalısın çünkü eğer deneyim varsa bunu yapmak tavsiye edilir. Kiremit, özel bir yapıştırıcıya" oturur", daha sonra ısıtmanın kiremit altındaki elektrikli bir yerden bitirildiği düşünülmektedir! Bu kendi ellerini döşeme teknolojisidir.

Elektrikli Yerden Isıtma

Isıtıcı Kablo, Olayın bazı nüanslarını görebileceğiniz videoyu görüntülemenizi öneririz: sıcak zemin elektriği, elektrikli yerden ısıtma, kurulum ve dayanıklılık açısından kendinizi popüler hale getirir. Ayrıca elektrik dışında herhangi bir ek iletişim gerektirmez, bu nedenle özel inşaatta başarıyla kullanılır. Elektrikli ısıtma yapmak kolaydır, kurulum özel veri gerektirmez ve biraz zaman alır. Isıtılmış zemini oluştururken size yardımcı olacak ana aşamaları ve önemli nüansları düşünün. Elektrikli yerden elektrikli ısıtma, sıcak zeminde kendiniz yaptığınız yerde kesinlikle geçerlidir. elektrik ısıtması, herhangi bir tesiste başarıyla kullanılır. Apartmanlar veya özel evler, garajlar, hamamlar veya kereste olabilir. Sistemin doğru kapasitesini seçmek ve yeterli ısı yalıtımı sağlamak önemlidir. Bu yöntem, tek bir alan ısıtma kaynağı olarak kullanılabilir.

Isıtıcı Kablo

Yerden Isıtma Sistemleri, Tek bir elektrik maliyeti büyük ölçüde artabilir. Özel bir evde elektrikli yerden ısıtma sistemleri (ETP) yerden ısıtma balkon elektrikli yerden ısıtma ısıtmalı zemin düzenleme örneği. bu tür sistemlerin organizasyonu için tüm seçenekler üç gruba ayrılır. Isıtma teli temelinde ETP. Bütün Sistem, ısı, ısı sensörü ve çift yalıtımlı uzun Tel üreten bir termostattır. Bu alıcı seçeneği ucuz hem de çoğu zaman. Kablo taban zemine döşenmeli ve özel bir montaj bandına sabitlenmelidir. Aynı mesafeyi telin dönüşlerinde tutmak ve telin bükülmesini ve örtüşmesini önlemek önemlidir. Isıtma mat filmi temelinde yerden ısıtma sıcak tabaka Kızılötesi sıcak yerden ısıtma sıcak Plaka ve film temelinde karşılaştırmalı özellikler ETP'NİN ısıtma telleri ve paspaslarında çalışma prensibi, iletken akan bir elektrik akımının etkisi altında ısıtılır. Tel, üst tabakayı ısıtan bağları ısıtır. Isıtma konveksiyon ile oluşur.

Yerden Isıtma Sistemleri

Snow Elektrik, Kızılötesi film kullanılıyorsa, ısıtma, elektrik akımının etkisi altında karbon tabakasının termal radyasyonu ile gerçekleşir. Bu radyasyon son tabakayı ve yere yeterince yakın nesneleri ısıtır. Konveksiyon ile odadaki hava onlardan ısıtılır. ısı kontrolü, ısıtılmış bir yeri bağlamak için bir ısı sensörü ve bir ısı düzeltici kullanılarak gerçekleştirilir. Gücü hesaplamadan önce, odanın sadece bir ETP kullanarak ısıtılıp ısıtılmayacağını veya ana ısıtma sistemini tamamlayıp tamamlamayacağını ve ek konfor yaratmayacağını bilmeniz gerekir. Ürünün teknik pasaportundaki her ETP üreticisi, her durumda ne kadar güç seçmeniz gerektiğini gösterir.

Snow Elektrik

Snow Elektrik, Çoğu kurulum için, 120-140 W / m2 değeri ısıtma teli veya ısıtma paspası temelinde rahat bir ETP olarak seçilir. ETP Kızılötesi film temelinde yapılırsa, rahat bir varlık 150 W / m2'dir. Film sadece bir ETP ile ısıtılırsa, bir ısıtma kablosu veya bir mat için 160-180 W / m2 değeri seçilir ve kızılötesi bir film için güç 220 W / m2 olmalıdır. Isıtma mat veya kızılötesi film kullanıyorsanız, metrekare başına güç zaten bilinir ve tek bir uygun seçeneği seçmeniz gerekir. Isıtma kablosu kullanılıyorsa, güç dönüşler arasındaki mesafeye bağlı olacaktır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta