İkbal Denizcilik - Gemi Donatım ve Borulama Hizmetleri

Gemi Donatım, Bunların verimliliğiodların yanı sıra uygulama kapasitesi ve hedef mikroorganizmalar derlendi ve bu incelemede sunuldu. Bir başka Hollanda merkezli şirket UniBallast tüm balast su arıtma sistemi için bir kurulum hizmeti sunmaktadır ve ayrıca müşterinin seçtiği bir sistemin konteynırlanmasını sağlayabilir. Balast su arıtma sistemi bir gemi ile hatta hava taşımacılığı ile sevk edilecek şekilde tasarlanmıştır.

Gemi Donatım

Borulama, Çünkü kızak hafiftir ve yaklaşık 100m3 balast su kapasitesine sahip küçük gemiler için kullanılır. Ünitenin düşük güç kullanımı vardır bu nedenle doğrudan bir elektrik fişi kullanarak geminin sistemine bağlanabilir. UniBallast kızağa sığacak kadar küçük bileşenlere sahip oldukları sürece herhangi bir balast su üreticisinin uygulamasını özelleştirebileceğini söylüyor. Daha büyük sistemler 20 veya 40 kutulara yerleştirilebilir.

Borulama

Ballast Treatment System, UniBallast tip onaylı ve birçok boyutta 4”-12” bulunan evrensel bir balast su Bağlantı Noktası konektörü geliştirdi. Balast su arıtma kızağı geminin balast su sisteminin mevcut sert borularına bağlanan UBPCYE esnek bir kauçuk hortum vasıtasıyla bağlanacaktır. Balast su pompası temizlenmesi ve denize pompalanması için balast suyunu arıtma ünitesinden pompalamak için kullanılır. Gemilerde ya tek sistem olarak ya da hatalı bir sistem yerine kullanılabilen konteynerli bir arıtma balast su arıtma sistemi balast tedavisi ile ilgili sorunların çoğunu çözecektir.

Ballast Treatment System

Örneğin yaşam gemisinin bir sonu olarak bir muafiyet verilen bir geminin uzun bir ömrün keyfini çıkarmasına izin verebilir veya geçici olarak bu alanın dışında ticaret yapmak için sınırlı bir alanda normalde ticaret olarak muaf tutulan bir gemi için kullanılabilir. Konteynere monte edilmiş sistemler gemiler arasında maliyet tasarrufu önlemi olarak da değiştirilebilirler ancak daha da önemlisi bir sistem hurda metal olarak bitmek yerine bir yaşam teknesinin ucundan kolayca çıkarılabilir ve tekrar kullanılabilir. Üçüncü dünya ülkelerinde temiz muamele edilmiş su sağlama aracı olarak ikinci bir uygulamaya da sahip olabilirler.

Kaynak: İkbal Denizcilik

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta