Cep Hastanesi

iPhone X Ekran Değişimi, hizmetimizde yapılır. Orijinal ekran kalitesinin yeniden devam etmesini istiyorsanız, iPhone x cep telefonunuzun penceresini ilk güne geri dönelim. Cam değişiminde sultanbeyli teknik servis tek adresimizdir. Iphone X kamera değişimi iPhone x kamera değişimi: iPhone cep telefonunun kamera özellikleri çok önemlidir. Cep telefonumuzun ön ve arka kamerası birbirinden tamamen ayrı çalışıyor. Genel kamera arızaları, kamera ekranında kameranın arızalanmasından kaynaklanan darbe ve yazılım Arızalarından sonrasında kırık ile bulanıklaşır.

Samsung Ekran Değişimi, Bir darbe sonucu bir vaziyet yoksa, sorun öncelikle yazılım veya kameranın kendisi tespit edilmeli, daha sonra konuyla ilgili yazılım güncellemesi/ sıfırlanması veya ön kamera arka kameranın değiştirilmesi gerekiyor. Sultanbeyli teknik servisimizde aynı gün kamera değişimleri yapılabilir ve bu süre parça tedarik süreci sebebiyle uzatılabilir. Kamera değişimi 6 ay garantilidir. IPhone x arka kasa değişimi iPhone x arka kasa değişimi: iPhone cep telefonlarının günlük hayatımızda talihsiz kazaların sonucu olarak, ezilmiş arka kasa orijinal şekilde servisimiz eğirmiştir.

Huawei Ekran Değişimi, Ürünlerimiz mutlaka orijinal ve bizim mağaza yan renk döküm ve benzer hatalar 6 ay içinde sorunlara karşı garanti niçin olacaktır. IPhone x cep telefonu hoparlör onarım iPhone x hoparlör değiştirme: iPhone cep telefonu problemlerı en yaygın başlangıcında ses problemlerı, halka sesleri, müzik sesleri ve benzer ses problemlerı Firmamız için bir çözüm olarak orijinal parça değişimi yapıyor.Telefon ilk gün olarak orijinal ses vardır tüm parçaları almak bizim hizmet yüklü orijinal ve hepimiz garanti 6 ay güvence. IPhone x mikrofon değişimi iPhone x mikrofon değişimi: iPhone'da tüm akıllı telefonlarda 2 yada 3 mikrofon bulunur.Cep telefonunuz genelinde ses gitmiyorsa.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta