Dega Basım

Kuşe Etiket, Kağıt üzerinde termal lamine ile oluşturulur. Nem alkol ışığa ve ısıya duyarlıdır ve kendi kendine kararan bir özelliğe sahiptir. Çok hızlı tüketilen ürünlerde kullanılır.Verimlilik maksimum 2 aydır. Bu nedenle yaş gıda lojistiği hastanelerde ve tekstilde kullanılmaktadır. Raf veya tüketim süreci uzun vadeli ürünlerde kullanılacak ise, lamine termal termal etiketler tercih edilmelidir. Bu etiketin malzemesinde, yüzeyi yazdırmak için şerit kullanmaya gerek yoktur.

40x58 Terazi Etiketi, Baskı, yazıcının kafasının termal transferi ile gerçekleşir. Kargo etiket sistemleri sevkiyatın elektronik sistemde nerede ve ne zaman bulunduğunu, sevkiyatın alıcıdan alıcıya teslim alınması sürecinde kargo şirketi deposunda bulunmanın aşamalarını kontrol eden barkod numarası yardımıyla izlemek için kullanılabilir ve alıcının etiketinde kolayca bulunabilir termal yapıya sahiptir ve termal baskı yöntemiyle yazılmış Teraziler için üretilmiştir.

Kargo Etiketi, Pazar Terazi etiket Manav Terazi etiket şarküteri Terazi etiket vbuygulamalarda benzer şekilde kullanılır. Pazar Terazi etiket Manav Terazi etiket şarküteri Terazi etiket Kasap ölçekler için bir etiket olarak çeşitli bölümlerde kullanılır. Baskılı veya baskısız iki farklı kalitede, lamine ve eko olarak teslim edilir. Buna ek olarak, etiket üretiminin özel boyutu ve özellikleri etiketbulur.Com bizim tarafımızdan da yapılabilir.

Eko Termal Etiket, Terazi etiket termal baskı fonksiyonu ile tüm ölçeklerde kullanılabilir. Baskısız bakiye etiketleri gün içinde stoktan teslim edilebilir. Biz toplu alımlar için özel indirimler var ve bizim teslimat araçları ile hızlı yapılır. Kendi yapımızda Teraziler için barkod etiketleri üretiyoruz. Termal yüzey sayesinde termal baskı yapabilen terazilerde kullanılır. Pazar ölçeği kasap ölçeği manav ölçeği şarküteri ölçeği gibi ortamlarda kullanılır.

Kaynak: Dega Basım Etiket Sanayi

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta