Net Koli

Koli, Ürününüzün ısıya karşı neme ve titreşime kırılganlığı olup olmadığını belirttiniz mi ? Birden fazla parçadan oluşuyorsa, ürününüzün parçalar halinde paketlenip paketlenmeyeceğini veya yüklenip yüklenmeyeceğini belirtir misiniz ? Ürününüzün özellikle korumak istediğiniz kısmını belirttiniz mi ? Pakette kaç tane ürün istediğinizi belirttiniz mi ? Paketi, paketlemek istediğiniz kutu sayısının üreticisine teslim ettiniz mi ? Ürününüz ilk kez paketlenmezse, kutu üreticinize en yeni ambalajın bir örneğini teslim ettiniz mi ? Kutu üreticinize, ambalajınızın ne sıklıkta sipariş edildiğini ve ambalajınızın ne sıklıkta yenilendiğini bildirdiniz mi ? Ambalajınızı manuel makinelerde mi kuruyorsunuz ? Ambalajınızı otomatik dolum hatlarında mı dolduruyorsunuz?

Kolici, Kutunun iç kısımları kullanılıyorsa, kurulum Elle yada makinelerle yapılır mı ? Bant dikişlerinden hangisi – tutkal ambalajı kapatmadan kullanıyor musunuz ? Bant dikiş tutkalı kapanışta kullanılmazsa güvenlik önlemleri alınmalı mı ? Etiket kodunun konumunu ve baskıdan ayrı olarak ambalaja yazdırmayı belirtir misiniz ? Paketiniz için bir dış kutu ister misiniz ? Oluklu mukavva depolama dolu kutunun ağırlığını belirlediniz mi ? Paketlenmiş ürün taşıyıcı özelliği var mı ? Yığının altındaki ambalaj diğerlerinin ağırlığını taşıyor mu ? Depoda palet kullanıyor musunuz ve hangi boyutta ? Paletteki yerleşiminizin doğruluğunu incelediniz mi ? Paketleri Palette nasıl bir arada tutuyorsunuz ? Depolama koşullarınız ambalaj boyutlarınızla Uyumlu mu.

Oluklu Mukavva, Depodaki Bekleme esnasında tam kutular nemden etkileniyor mu ? Dağıtım esnasında açık havada tutulur mu? C Dalga Formu Nedir? Bir dalga, A ve B dalgalarından sonra oluşan ve her iki dalganın iyi özelliklerini taşıyan ve baskıda iyi neticelar veren bir dalga türüdür. Uzun süredir bir dalgaya karşı mücadele etmesine rağmen, ülkemizde tüm dünyada olduğu gibi kullanımı artmaktadır. B Bir Dalga Formu Nedir? Düşük duvar kalınlığı nedeniyle, dikey yükler dalgaların taşınmasında daha sık olması nedeniyle ezilmeye karşı son derece dirençlidir. Gene, bu özniteliğe bağlı olarak, baskıda çok iyi sonuçlar verir. En çok kullanılan ürünler oluklu mukavva ile güvenli bir halde paketlenebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta