Öztürk Organizasyon Hizmetleri

Hatice Kübra Tongar İletişim, Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'ne Ara verdikten sonra Açıköğretim Lisesinden mezun oldu. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji Bölümü'nden mezun oldu. Daha sonra Arel Üniversitesi'nden Psikoloji yüksek lisans derecesini tamamladı. Lisans eğitimi sırasında Çocuk Gelişimi ve eğitimi konusunda uzman eğitimcilerden ders aldı. Prof. Dr. Ahmet Şimşirgil iletişim, Osmanlı döneminde uzmanlaşmış bir akademisyendir. Ahmet şimşirgil 1959 yılında Boyabat'ta doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini Boyabat'ta tamamlayarak 1982 yılında Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'nden mezun oldu. 1983 yılında aynı üniversitenin aynı bölümünde bulunan Yeniçağ Bölümü'nde araştırma görevlisi olarak çalıştı. 1985 yılında yüksek lisansını tamamlayan Şimşiril, 1989 yılında Marmara Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü'ne taşındı.

Prof.Dr. Ahmet Şimşirgil İletişim, aydınlatan ışıklardan biri, 1990 yılında” Tokat Osmanlı il teşkilatında (1455-1574) " tarih doktoru unvanını aldı. 1997 yılında" Uyarvar'ın Osmanlılar tarafından kurtarılması ve yönetimi " ona doçent unvanını getirdi. Süper lisede Kadıköy Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde ortaöğretimine başlayan Hatice Kübra tongar, başörtüsü sorunu nedeniyle okulu bırakıp İmam Hatip Açıköğretim Lisesi'nde eğitimini tamamladı. Anadolu Üniversitesi Sosyoloji bölümünü onurla tamamladı. Lisans derecesi sırasında uzman eğitimcilerden Çocuk Gelişimi ve eğitim dersleri aldı. Bezm-i Alem Vakfı Üniversitesi Aile Danışmanlığı Bölümü'nde eğitim gördü. Deneyimsel oyun terapisi, Theraplay oyun terapisi, projektif çocuk testleri, kısa vadeli çözüm odaklı terapi benzer bir şekilde terapist eğitimi aldı.

Cansu Canan Özgen İletişim, Rabbimizin davranış ve eğitiminden çocuklara örnekler verebilir misiniz? Peygamber Muhammed (sav) tüm hayatı, görgü, tutum ve benzer derin ve kendi içinde bilgelik dolu... aklıma gelen ilk öğretilerin bir kitabı: sana söylüyorum... Anneler bunu her zaman sever. Çünkü her anne çocuğunu sever, ama her çocuk sevildiğini hissedemez. Peygamberimiz (sav), sevdiği sözleri değil, onun biçiminde yaşayan davranışları miras aldı. Çocuklarla oynadı, sırtına aldı, hata yaptıklarında onları dövmedi, ‘onlar çocuk’dedi. Çocukların çocukluğunu yaşamalarına izin verdi. Bununla birlikte, çoğumuz "çocuğumu seviyorum" ve çocuklarımızın çocukluğundan şikayet ediyoruz. Çocukları sessiz tutmaya, oturmaya çalışıyoruz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta