Dega Basım Etiket Sanayi ve Barkod Etiketi Hizmetleri

A4 Etiket Kağıdı, Bu takip sisteminden sonra, hangi ürünün daha fazla satıldığı ve hangi ülkenin daha fazla kar üretebileceği gibi soruları analiz edebilirsiniz. Barkod Sistemi Satıcıya Ne Yapar? İşinizde barkodlu ürünler sattığınızda, hangi ürünlerin üreticiler gibi daha çok talep edildiğini kolayca analiz edebilirsiniz. Kaplanmış etiket barkod etiketinin her boyutta ürün tanıtımı firmamızdan sektördeki en uygun fiyatları sipariş edebilirsiniz. Kuş barkod etiketi nedir ? Kaplanmış barkod etiketleri kendinden yapışkanlı etiketler, bir tür üretiminde en yüksek kullanım oranına sahip etiket. Nereye yapıştığını bulmak neredeyse çok zor. Her sektörde kullanılır.

Etiket Ölçüleri, Barkod Yazıcı baskılar parlak ve dayanıklıdır. Neden barkod etiket Kaplamalı Kağıt kaplamalı etiket, termal transfer şeridi ile uygun baskı yöntemi ile düşük maliyetli fiyatlar ve bu nedenle kağıt bazlı etiketler nedeniyle baskı olmasına rağmen içinde en çok tercih edilen etiketlerden biridir. Etiketin üst yüzeyi yarı parlak ve pürüzsüzdür. Bu yüzey yapısı sayesinde şerit baskı ile mükemmel baskı elde edilir. Bu özellik aynı zamanda tercih sebebidir. Barkod etiket özellikleri ve baskı kuşe barkod etiket yırtılmış olabilir, çünkü kağıt tabanlı bir etikettir. Kaplanmış etiket yüzeyi termal etiketten daha parlaktır. Bu nedenle basınç daha canlı görünüyor.

Barkod Etiketi Boyutları, Boyutları sipariş ederken kuş barkod etiketini belirttiğinizden emin olun. Barkod yazıcınıza yazdırmak için barkod yazıcınıza bir ribon takmanız gerekir. Kuş için etiket nervürlü baskı için uygun olduğundan, barkod yazıcı da nervürlü baskı yapmak gerekir. Etiket, başka bir barkod etiketi türü olan termal etiketten daha dış etkenlere karşı daha dayanıklıdır. Termal etiket dış yüzey, kimyasal bir maddenin kaplanması olasılığı nedeniyle dış faktörlere karşı dirençli olmayan bir etikettir.

A4 Etiket Kağıdı Şablonu,  olarak düşünülmelidir kuşe etiketleri, baskı sırasında seçtiğiniz şeritlerin kalitesine dikkat etmelidir. Uygun bir Ribon seçmezseniz, kuş etiketi üzerindeki basınç, herhangi bir nesne veya elle temas ettikten sonra dağıtılabilir ve okunamaz hale getirilebilir. Bu nedenle, etiketinizi test etmeden ürettikten sonra kullanacağınız şeritleri satın almayın. Mümkünse, aynı yerden test edilmiş ve barkod etiket üreticilerinde bir Ribon testi yaparak olumlu sonuçlar veren kurdeleler kullanın.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta