Akrilik Zemin Kaplama, Desenli Asfalt ve Bisiklet Yolu Boyası Hizmetleri

Akrilik Zemin KaplamaAkrilik esaslı boyalar ve plastik variller Kg olarak üretilir ve silika-su karıştırılır ve seyreltilir. Sizin için uzun ömürlü canlı renkler ve tüm mekanik darbelere dayanıklı ürünler üretiyoruz ve uyguluyoruz. UV direnci yüksek asfalt yüzeye uygulanan çok iyi yapışma mekanik direnci yüksektir ve çatlamaz. Asfalt kaplama boyası iki set halinde mevcuttur birincisi renkli su bazlı akrilik polimere dayanan sıvı bir bileşiktir ve ikincisi çimento bazlı bir toz karışımıdır. Geçen hafta Yalova Belediye Meclisi gündeminde bir bisiklet vardı.

Desenli Asfalt, Bu makalenin konusu aslında böyle gerçekleşti. Basın gündemini değerlendiren Cumhurbaşkanının sözlerini okudum, burada okuduklarımı tam olarak paylaşıyorum. "250.000 nüfuslu bir şehirde 70.000 kayıtlı araç varsa, normal rotaları genişletme fırsatımız olmadıkça bisiklet rotasına devam etmek doğru değildir. Araç trafiğinin sıkıştığı bölgelerde, bisiklet yolları üretmek daha fazla sorun yaratabilir."dedi. Yazıklar olsun. Ama Başkan değil. RAL 1026 sarı ve ral 2005 turuncu renk floresan yol hattı boyaları mevcuttur. Parlak görünümü ile gece ve gündüz netliğini korur. 20 kg florasan asfalt boyası bir kat üzerinde ortalama 80 metrekare alana boyanır. Sınır taş boya yol ve sokak tarafında kaldırım taşları boyamak için kullanılır.

Bisiklet Yolu BoyasıSarı ve beyaz renk seçenekleri vardır. 20 kg paket halinde satılmaktadır. 20 kg sınır kaplama boyası 80 metrekare yüzey boyası. Yol boya fiyatları trafik boya fiyatları rengine göre değişir. Ancak 20 kg soğuk yol boyası fiyatları 250 TL'den başlıyor. Bununla birlikte, detaylı bilgi ve fiyat teklifleri için numaralı telefonumuzu arayabilirsiniz. Renkli Asfalt Nerede Kullanılır? Bugün, binaları veya mahalleleri güzelleştirmek için birçok yerde renkli ve desenli asfalt kullanılmaktadır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta