Gebze Otomatik ve Forklift Kapı Brandası

Gebze Brandaİşiniz ve aracınız için en iyisi profesyonel ve donanımlı servis atölyelerinde eğitimli uzman teknisyenlerle ve orijinal yedek parçaları kullanarak garantili bir servis hizmetidir. Yukarıdaki videoda görebileceğiniz gibi 15 yaşındaki bir hala R10 Forklift servisi bakım ve onarım sayesinde ilk gün yaptığı gibi işini sorunsuz bir şekilde sürdürecektir. Ana hedefimiz Markalarımızı Türkiye ve komşu ülkelerde lider kılmaktır... 22 yıllık endüstri tecrübem ve sahip olduğum kadar tecrübeli ekibimle bu büyük oluşumun ortağı ve yöneticisi olmaktan gurur duyuyorum diyen Sönmezer güçlü markaların yarattığı sinerjinin kendilerini her zamankinden daha fazla hedefe kilitlediğini ve güçlü çekiş ve hidrolik sistemler sayesinde yükleri hızlı bir şekilde taşıyabileceğini söyledi.

Otomatik Branda KapıDünyaca ünlü Liebherr Bomag ve Hyster markalarının franchise sahibi olan Zen Makina satış ve servis hizmetlerine sahiptir. Sağlam ve güvenilir H2. 0 3.0 XT forklift serisi lojistik dağıtım ve üretim de dahil olmak üzere çok çeşitli iç ve dış mekan uygulamaları için üretilmiştir. İşletmeler bu dizel veya LPG forkliftlerine dayanan üç tona kadar yük kaldırırken Maksimum çalışma süresi sağlar. Haftanın her günü düşük işletme maliyetleri sağlanmaktadır. Bu yüksek kaliteli ancak uygun fiyatlı forklift serisi güvenilir üretken düşük yakıt tüketimi ve kolay hizmete sahiptir. Satış sonrası servis alanında Hyster desteği ile uzun ömürlü ve dayanıklı forklift değeri sağlayacaktır. Hyster H2. 0 3.0 XT dizel ve LPG forklift özellikleri arya Makina nın akülü forklift yedek parçaları gürültü azaltma ve egzoz gazı kirliliği durumunda tüm ihtiyaçlarınızı karşılar.

Forklift BrandasıAynı zamanda akülü forklift yedek parça ve aksesuarları son derece güvenilir orijinal dayanıklı ve ekonomiktir. Yüksek depolama kapasitesi ve uzun ömürlü sağlam güçlü çekiş pilleri pille çalışan forkliftinize 8 saatlik bir kaymayı tamamlamak için yeterli enerji sağlar. Güçlü çekiş ve hidrolik sistemler sayesinde yükleri hızlı bir şekilde hareket ettirebilir. Dünyaca ünlü Liebherr Bomag ve Hyster markalarının franchise sahibi olan Zen Makina satış ve servis hizmetlerine sahiptir. Zen makine Kayseri ve çevresindeki illere sunduğu hizmetlerle müşteri memnuniyetini sağlayan iş makinelerinin satışında iddialı. Zen makine şirketi ortağı Selda Duruöz makine sektörünün kalitesinde kendini kanıtlamış markalarla çalışmanın avantajlarını.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta