Harpuşta

Harpuşta, Bu nedenle tuğla duvar inşaatı sırasında bu ton farklılıklarını önlemek için tuğla farklı paletlerden alınmalıdır. Yağmur iniş kapakları yağmur suyunu çatıdan zemine ileten dikey borular dekoratif ve darbelere dayanıklı hale getirilmiş yapı elemanlarıdır.Harpushtaci ürünü yağmur iniş kapakları polimer beton olarak adlandırılan kararlı polyester reçinelerle yapıştırılmış silika ve kuvars agregalarının bir kombinasyonunu içeren yüksek kaliteli bir malzemedir.Beton direnci özellikle yağmur iniş kapanışında darbelere karşı daha dayanıklıdır ve geleneksel betondan daha hafiftir. Yağmur iniş kapakları birinci sınıf fiziksel ve mekanik özelliklere sahiptir. Harpushts çatıların parapetlerinde yaygın olarak kullanılır. Harpushtas da binalarda dekoratif olarak kullanılır.

Harpuşta

Harpuşta, Savaşta beton prekast XPS köpük EPS köpük gibi çeşitli malzemelerden imal edilebilir. İsteğe göre farklı desenlerle istenilen tasarımlarda da üretilebilir. harpuşta3 binalarda ısı yalıtımının gerekliliği manto ve siding uygulamalarında artan genleşme ile parapetler de bir ısı yalıtım malzemesi ile kaplanmıştır. Yalıtılmış siding ile parapet kombinasyonunun ağzı açık olduğundan kar ve su sızıntısına yanıt olarak bu alanlarda uygun detaylı bir çözgü ile kapatılması gerektiği ortaya çıkmıştır. Warpusta da Mermer Taş CTP cam pakviyeli polyester alüminyum ve çinko yaygın olarak kullanılmaktadır ancak pratik ve manto sistemleri ile bir bütün olarak JAMB warpustas da yaygın olarak tercih edilmektedir.

Harpuşta Nedir?

Harpuşta, Buna ek olarak bina söve Ürün Grubu warpushtalar kendi muadillerine göre son derece ekonomiktir. İstenilen genişlikte parapet her türlü mimari detayın çözülmesine izin veren özel bir ölçüde ve modelde üretilebilir. Kelime kökeni Farsça “Har” ve “pislik”kelimelerinden oluşur. “Har "harname bildiğimiz gibi "eşek ""pislik ""geri" anlamına gelir. Kelimenin tamamı” eşek sırtı “veya” eşek eyeri " anlamına gelir ve yapı üzerinde yuvarlatılmış olan parapetin veya duvarın kısımlarını ifade eder. Yağmur inişinin inşası sırasında üretilen kapamaları yağmur inişinin detaylarına uygun çözümlerle Kapamaları kolay kurulum imkanları ile dikkat çekmektedir.Ürünümüz yağmur iniş kapakları ile şık ve kaliteli.Ekonomik fiyatlı yağmur iniş kapakları hem de su çekmek için yeteneği uzun yıllar dayanıklıdır. Yağmur iniş kapaklarının cepheler için uygun renk seçenekleri olması ve emsallerine göre ek uygulanmadan uygulanabilmesi Warpushtacı tarafından üretilen yağmur iniş kapaklarını tercih edilen sebep haline getirmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta