STRONG3000 - Toz Transfer - Yedek Yaş Boya Cihazları ve Sistemleri

Toz Transfer SistemleriDirenci nedeniyle mükemmel verimlilik sağlamak gibi üstün ve teknolojik özellikleri nedeniyle aranır. toz orijinal ambalajından doğru miktarda ve doğru basınçta alınacak ve uzun mesafelerde seyahat ederek depolamaya taşınacak şekilde tasarlanmıştır. Ürünümüz aynı zamanda Geri Dönüşüm sisteminde ve geri dönüştürülmüş toz boya transferinde de kullanılmaktadır. Lütfen Strong3000 toz boya transfer pompası ile iletişime geçin.

Toz Boya Yedek ParçalarıIsı kayıplarını en aza indirmek için tasarlanmıştır. Sandviç tip kilitli panellerden oluşan fırının iç yüzeyi galvanizli sacdan dış yüzeyi toz boya ile DKP tabakasından oluşur. Duvar panellerinin derzlerinde 300ºc dirençli silikon kullanılmıştır. Geleneksel boya uygulamasında malzeme fırın flaşına girmeden önce bir söndürme işlemi gerçekleştirilir . Bu kirin boyalı parçalara yapışma oranını büyük ölçüde artırır.

Toz Boya CihazlarıYanlış ve bozuk uygulamalar kolayca düzeltilebilir. Yanlış veya kusurlu toz boya ile kaplanmış parçalar fırına girmeden önce basınçlı hava püskürtülerek temizlenebilir ve yeniden kaplanabilir. Geleneksel boya uygulamalarında bu tür bir uygulama imkansızdır. Köşeleri ve üstün kalitede şekilli parçaları kapsar. Elektrostatik olarak uygulanan toz boya geleneksel boyaya göre şekillendirilmiş parçalara daha iyi uyarlanmıştır.

Toz Boya KabinleriParçalar toz boya ile kaplandıktan sonra işlenebilir. Toz boyanın üstün yapışma ve şok direnci özellikleri sayesinde parçaları kapladıktan sonra kesmek ve şekillendirmek mümkündür. Hava ihtiyacını azaltır. Geleneksel boya sistemlerine kıyasla fabrika alanının hava sirkülasyonu ve ısıtılması ve havalandırılması ihtiyacı çok küçüktür ve bu nedenle büyük tasarruflar sağlar. Farklı türleri ve renkleri uygulanabilir.

Toz Boya TabancalarıHer renk ve toz boya her özelliği de dahil olmak üzere metalik yaldızlı Parlak Mat yarı mat ve turuncu uygulamak mümkündür. Kaplama kalınlığının kalıcı kontrolünü sağlar. Tek katmanlı püskürtme ile istenen kalınlıkta homojen bir kaplama sağlanır. Boya kalınlığı kontrol altında tutulabilir. Metal olmayan parçalar da kaplanabilir. Pişirme sıcaklığına toz boya ile dayanabilen metal olmayan cam Bakalit benzeri parçaları kaplamak da mümkündür.

Yaş Boya SistemleriKalın kaplamalarda emaye özelliği gösterir. 125 mikron kalınlığında üretilen toz boya emaye çok daha dayanıklı ve daha ucuz bir kaplama elde etmek mümkündür. Islak boya kabinleri öngörülen parçaların otomatik ve manuel olarak boyanması için tasarlanmıştır. Maksimum verimlilik ile kuru tip ve su perdeli çalışma ile üretilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta