Toz Boya ve Emaye Sistemleri - Strong 3000

Toz Boya Sistemleripüskürtme sadece bitkinin bu alanlarında uygun şekilde tasarlanmış kabinlerde yapılmalıdır. Avrupa topluluğunun teknik Komisyonu "toz boya", mevcut bilim durumuna göre toz boya ile ilgili bazı öneriler hazırladı ve yayınladı. "Toz boyalar genel olarak yanıcı ve toz hava konsantrasyonunun belirli sınırları içinde potansiyel olarak patlayıcı bir karışımdır. Geleneksel boyalarda büyük miktarlarda kullanılan ve doğrudan petrol fiyatlarına bağlı yağdan elde edilen yüksek maliyetli Karıştırıcı ve çözücüler içermediğinden büyük tasarruf sağlar.

Emaye MakinalarıGeleneksel boya uçmak maddelerin toplanması ve tekrar yemek, toz boya avantaj görüntülenir boyutunu sırasında kullanılan geleneksel boyalar bu maddeler atıkların yüksek miktarda verilen olmadığını düşünüyor. Bir kg. boyanın ortalama %50'si Karıştırıcı ve çözücüdür.

Emaye SistemleriGeleneksel uygulamalarda ortaya çıkan önemli bir sorun, aşırı sıkılmış artık boyanın çöp kutusuna atılmasıdır. Geleneksel yöntemlerde sıklıkla kullanılan sprey kabinleri, atık ve aşırı sıkılmış boyayı su ile karıştırarak fabrika sahasından çıkarılır. Bu süreç hem çok kirletici hem de çok maliyetlidir. Toz boya uygulamalarında, atık ve fazla harcanmış boya toplanır ve yeniden kullanılır, böylece böyle bir maliyet ve sorun ortaya çıkmaz.

Emaye KaplamaYanma ve parlama riskini azaltır. Oldukça yanıcı olduğu düşünülen Karıştırıcı ve çözücüler içermediğinden, geleneksel boya ile karşılaştırıldığında yanma ve parlama riski çok düşüktür. Aynı zamanda, toz kaplamanın yanması ve parlaması için saniyede 40 MW enerji gereklidir. Çalışanları sağlığına zarar vermez. Toz boya karıştırıcısı ve çözücüler buhar içermediğinden burun ve boğazda tahrişe ve Yanıklara neden olmaz.

Boiler EmayeGeleneksel boyaların uygulanmasında, boya ile temas edenlerde bazı solunum ve cilt tahrişi hastalıklarıyla karşılaşılmaktadır. Geleneksel boyalardaki karışımlar hem sağlığa hem de bazı çözücülere zarar vermek için tekrar kullanılmalıdır. Toz boya uygulaması bu tür tehlikeleri ve maliyetleri ortadan kaldırır.

Soba EmayeRessamların sağlığı açısından çok daha az tehlikelidir. Toz boyalar çözücüler içermez, bu nedenle özellikle sıcak havalarda sıvı boya bitkilerinde alerjiye ve iltihaba neden olmazlar. Ressamın cildi ile temas eden sıvı bir boya önce bir çözücü ile temizlenmeli ve daha sonra sıcak su ve sabunla yıkanmalıdır. Bazı boyalar da bu temizlik için özel endüstriyel yıkama deterjanları gerektirebilir. Tüm bu pullar alerjiye neden olabilir, çünkü vücudun yağının bir kısmını deriden çıkarırlar.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta