Strong 3000 - Toz Boya Tesis ve Ekipmanları

Toz Boya EkipmanlarıHangi malzemeyi püskürtmek istediğinizi ve hangi yüzeyle çalışmanız gerektiğini bilmek doğru malzeme püskürtme makinesini seçmenizi kolaylaştırır. Örn. yüksek yoğunluklu malzemenin kullanımı için Aynı basınç değerini su veya daha ince tabanlı Yoğunluk Düşük malzemenin kullanımı için boya basıncı değeri ile kullanamayız.

Toz Boya FırınlarıBu Viskozite değeri makine boya spreyinin basınç değerinin değişmesi nedeniyle tüm teknik bileşenlerin de değiştirildiği anlamına gelir. 1 Bir Boya Püskürtme Makinesi Seçerken. Hangi malzemeleri püskürteceksiniz? Püskürtülen malzemenin türü gerekli sprey ucunun boyutlarını belirleyecektir.

Toz Boya Tesisleri, Boya püskürtme makineleri belirli uç boyutlarına göre değerlendirilir bu nedenle farklı malzeme türlerini püskürtmeyi planlıyorsanız çoğunlukla çok yönlü bir şekilde çalışabilen bir püskürtme makinesine ihtiyacınız olacaktır. Malzemenin püskürtülmesi için minimum uç boyutu gereksinimini belirleyin ve bunu satın almak istediğiniz boya püskürtme makinesinin maksimum uç boyutu ile karşılaştırın.

Toz Boya TabancasıÇözümlerimizdeki tüm boya püskürtme makineleri maksimum uç boyutunu destekler ve genellikle büyük uç boyutları gerektiren kalın malzemeleri bile etkili bir şekilde püskürtebilir. 2. Haftada sprey boya miktarı nedir? Bazı boya püskürtme makineleri bazı makineler tam zamanlı iken yarı zamanlı çalışmak üzere tasarlanmıştır. Bu ihtiyaçlarınızı karşılamak için giriş seviyesinden profesyonel seviyeye kadar çok çeşitli boya püskürtme.

Boya Makinasımakineleri ile karşılaşmanızı sağlayacaktır. Boya kullanım miktarınıza göre ürünü seçerek uygulamanızın kalitesini artıracak yüksek performanslı makinenizden faydalanabilirsiniz. 3. Ne tür yüzeyler üzerinde sprey olacak? Farklı yüzeyler için farklı malzemeler ve Bitirme kalitesi gereklidir. Doğru püskürtme makinesini ve püskürtme ucunu seçmek için malzemeyi ve nihai istenen katı dikkate almanız gerekir. 4. Ne kadar harcamak istiyorsun? Bir boya püskürtme makinesi satın almak bir yatırımdır.

Kurutma FırınıPaletler şeklinde çalışan fırın üstü konveyör çekici zincirler ve rulmanlar içeren yatak millerinden oluşur. Dış bölmeler iç bölmelerden ve burçlardan oluşan konveyör zinciri çelikten yapılmıştır ve sertleştirilmiştir. Kırılma mukavemeti 5.000 kg'dır. Konveyör rayı 65mm NPU ve 50×50 köşebentten oluşur ve taşıyıcı ayaklar vasıtasıyla inşaat ve zemin için fırına sabitlenir. Taşıma milleri hareket sırasında sürtünmeyi en aza indirgemek için özel olarak iki noktalı rulmanlardan yapılmıştır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta