iPhone Ekran Değişimi ve Tamir Hizmetleri

iPhone Ekran Değişimi, Hepimizin başına gelebilecek bir kaza ve sonucunun telefonun fiyatına eş bir büyüklükte sıkıntı yaratacağı durum iPhone ekranının kırılması. Apple müşteri memnuniyetine önem veren bir firma ve bu tutumu ile dünyanın en saygın firmaları arasında yer alıyor. Şimdi düşünün ki iPhone 8 Plusınızı veya iPhone Xinizi yere düşürdünüz ve ekran kırıldı. Bu durumda yapacağınız şey şüphesiz yetkili bir servisin yolunu tutmak olacaktır. Ancak telefonun ekranının kırılması garanti kapsamında değildir ve size yetkili servis ekranınızın durumuna göre 2000 TLye varan rakamlarda bir fatura çıkartacaktır.

Ekran Değişimi, Aşağıdaki resimlerde ön camı kırık dokunmatiği kırık ekranın resimleri ve servisimizde cam değişiminden sonra orijinal hali gözükmektedir. Üstelik hiçbir veri kaybınız olmasın ve orijinal olarak yaptığımız tüm işlemleriniz için 2 yıl garanti sağlayalım İnanın bir kere hizmet aldığınızda bir daha asla bırakamayacaksınız. iPhone tamir işleminden sonra ödemeyi dilerseniz nakit dilerseniz de kredi kartınız ile yapabilirsiniz. CepteTamir telefon servisi ayağınıza gelsin dış panelden oluşan orjinal ürün kullanılır.

iPhone Tamiri, Cihazınızı kısa süre içerisinde kullanılamaz hale getiren ve geri dönüşü olmayan hasarlara sebebiyet veren ön cam değişimi kesinlikle yapılmamaktadır. Kullanıcıların en çok dikkat ettiği şey telefonlarında bulunan bilgileridir. iPhone teknik servisimizde yapılan ekran değişimleri sonrasında kesinlikle bilgileriniz silinmez. Tüm uygulamalar mesajlar rehber fotoğraflar ve benzeri veriler olduğu gibi kalır. Ekran değişimi sonrasında cihazınızı ekran değişimi öncesinde ise akılacak olan ekranı dilediğiniz kadar incelemenize izin verilir. Yaşayacağınız en ufak bir tereddütte dahi ücret iadesi hakkınız bulunmaktadır.

iPhone ekran değişiminin ardından cihaz performansında kesinlikle herhangi bir değişim yaşanmaz. Telefonunuzun dokunmatik hızı dokunmatik hassasiyeti ve ekran parlaklığında herhangi bir değişiklik olmaz. Aksine ekran değişimi aşamalarında telefon içerisinde biriken toz kir ve benzeri partiküllerin temizliği yapıldığı için performans artışları gözlenir. Son olarak ise cihazınız 6 ay teknik servis garanti kartınız ile birlikte sizlere sunulur. Garanti kartınız sayesinde ekranınız ile ilgili yaşayacağınız en ufak bir sorun dahi anında çözüme kavuşturulur. Teknik servisimizde yapılan her ekran değişiminin ardından ise ekran kırılması ya da ön cam çatlaması.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta