Toz Boya ve Emaye Makinaları, Tabanca Hizmetleri

Toz Boya MakinalarıSuperdeli yaş boya kabinleri ahşap plastik ve metal endüstrisi de en sık kullanılan boya ekipmanıdır. Bu kabinler sayesinde boya uygulaması sırasında yayılan solvent ve boya parçacıkları çalışma ortamına yayılmadan egzozdur ve böylece daha sağlıklı bir çalışma ortamı yaratılır. Kabin yan duvarda çift su perdeleri vardır ve şelale inşaatı pistonlar vasıtasıyla kolayca çıkarılabilir böylece bakım ve temizlik kolayca yapılabilir.

Emaye Kabinler, Kabinin zemini hava ve dolayısıyla su geçişi oluşturan hava dağılımına ve dolayısıyla egzozun kabin içinde homojen olmasına izin veren çift su perdesine sahiptir. Hava emişi sürekli olarak su perdesi yönünde ve boya uygulaması sırasında uçan boya şelaleye doğru hareket eder. Belirlenen hava hızı ve basıncı bu uçan parçacıkları şelaleye taşıyacak kapasitede seçildi. Kabin zemini ızgaralarla döşenmiştir.

Emaye TesisleriPompa sürekli dolaşımdaki su birikimine ve çökmelere izin vermese de doğru kullanım için sık sık temizlik yapılmalı ve etkin çalışma yapılmalı ve boyanın kabinin ilk gününde olduğu gibi olmasını sağlamak için özen gösterilmelidir. Flaş kapalı kabin solvent ve/veya su moleküllerinin boya uygulamasından sonra parça yüzeyine uygulanan boyayı kürlemeden önce yüzeyden ayrılmasını önlemek için kullanılacak kabin bölmesidir. Bu kabin için gerekli olan hava gereksinimi kabin için kullanılan pozitif basınç fanı tarafından yaş boyasının kabin ile aynı koşullarda oluşturulması gerektiği için sağlanır.

Emaye TabancalarıBu sayede sadece sıcaklık değil aynı şartlar sağlandığı için de nem kontrollü solvent çıkışı sağlanmakta ve boya yüzey kalitesi değişmeden kür işlemi başlamaktadır. Kuru tip filtrelenmiş yaş boya kabini genel çalışma prensibi ve uygulama sırasında seçilen koşullar su perdeli yaş boya kabini ile aynıdır. Uygulama sırasında Kaçınılması gereken su olmadığından kabinin iç kısmını daha verimli kullanmak mümkündür. Boya parçacıklarının tutulması özel boya tutucu filtreler vasıtasıyla gerçekleştirilir.

Filtreli KabinlerKabin içi hava hareketi temiz hava davlumbazlarından filtrelere kadar Doğu olarak belirlenir. Bu şekilde boya uygulaması sırasında uçan parçacıklar operatörü rahatsız etmeden filtrelere döner ve çevreyi terk eder. Kabin sürekli temiz hava ile beslendiğinden çalışma koşulları asla olumsuz olmaz ve işçi sağlığını tehlikeye atmaz. Boya tutma filtreleri ile yapılır beri atık su arıtma için gerek yoktur. Yine sistem su içermediğinden yapı malzemesi olarak paslanmaz çelik kullanılmasını gerektirmez ve pompa su devresi yıkama memesi ile alt ekipmanı gerektirmez.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta