Mobil Sağlık Tarama Aracı ve Solunum Fonksiyon Test Cihazı – Fatih Medikal

Mobil Sağlık Tarama Aracı, Test açıklandıktan sonra Test başlar. Kişi ses geçirmez bir dolapta oturuyor. Hastaya bir kulaklık aracılığıyla kulağa ses verilir. İki kulak ayrı ayrı test edilir ve işitme eşikleri belirlenir. Kişi sesi duyduğunda elindeki düğmeye basarak sinyali verir. Böylece duyduğu ses seviyesi belirlenir. Bu ölçümde hava yolu ve kemik yolu işitme seviyesi belirlenir. Hava yolu ölçümleri kulak kepçesinden beyne işitsel yollar hakkında bilgi verir.

Mobil Sağlık Tarama Aracı

Solunum Fonksiyon Test Cihazı, Kemik yolu iç kulaktan bilgi verir. Hava ve kemik iletim ölçümlerinde işitme kaybının kaynaklandığı kulağa bakarak hakkında bilgi edinebilirsiniz. Hava yolu eşikleri mastoid adı verilen çıkıntıya yerleştirilen bir kemik vibratörü yardımıyla kulak tıkacı ve kemik yolu eşikleri yardımıyla belirlenir. İşitme eşikleri belirlendikten sonra eşikler odyogramda işaretlenir. Konuşma odyometrisi insan sesini bir değerlendirme yapmak için bir uyarıcı olarak kullanan teste Konuşma Konuşma odyometrisi denir. Konuşma odyometrisi yaparken kişiye bir mikrofon verilir ve okuduğum kelimeleri tekrarlaması istenir.

Solunum Fonksiyon Test Cihazı

Mobil Sağlık Aracı, Test açıklaması yapıldıktan sonra Test başlar. Ayrıca bu test sonuçları işitme cihazı gereksiniminin belirlenmesi ve ne kadar yararlı olabileceği hakkında önemli bilgiler sağlar. Kurum içi çalışanların sağlık taramalarını kayıt altında tutmak ve işin başlangıcından itibaren periyodik olarak tekrarlamak organizasyon için bir zorunluluktur. Sağlık taramalarının ve uygulamalarının zamanında teslim edilmesi ortaya çıkacak sorunların öngörülmesi ve gerekli önlemlerin alınması için temel oluşturacaktır.

Mobil Sağlık Aracı

Buna ek olarak bizim aracı gelip uygun zaman ve gün hızla sağlık gösterimleri yapmanızı sağlar. İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu'nun 15.maddesi uyarınca Çalışanların hesabına iş yerinde maruz kalacağı sağlık ve güvenlik riskleri alarak sağlık gözetimine tabi tutulmasını 6331 işveren sağlar. Aşağıdaki durumlarda çalışanların tıbbi muayeneleri yapmaları gerekmektedir 1.Girişler işe. 2.Baskı.İş değişikliği. 3.Mesleki hastalık veya sağlık nedeniyle işten tekrar işten çıkarıldıktan sonra işe geri dönmelerini isterlerse. 4.Çalışmanın devam etmesi sırasında Bakanlık tarafından çalışana ve işin niteliğine ve işyerinin tehlike sınıfına göre belirlenen düzenli aralıklarla.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta