Toz Emaye Tabancası ve Kutu Tipi Fırınları

Kutu Tipi FırınlarıTüm ıslak boya ve toz boya kabinleri cıvatalıdır ve talep edildiğinde tüm parçalar çıkarılabilir. Firmamızda satılan filtrelenmiş kabinler elektrostatik boya ile boyanır ve Tercihe göre otomatik ekran deposuna monte edilebilir. Filtreli otomatik ıslak boya ve toz boya kabinleri müşterilerimize kabin filtrelerinde biriken boyayı yeniden kullanma fırsatı sundukları için en pratik ve kullanışlı modellerimiz arasındadır.

Emaye TabancasıTam kurulum şu anda emaye kabinler için yürütülmektedir. Bu sayede anında kullanılabilirliği sağlar ve toz boya tesisleri ve atölyeleri için dinamik bir çözüm oluşturur. Gelişmiş bir sistem altyapısına sahip olan Strong3000 gibi ürünlerle uygulamaların sağlıklı koşullarda uygulanmasına yardımcı olur. Elektrostatik yapısı sayesinde her türlü uygulamayı sorunsuz bir şekilde gerçekleştirmeye yardımcı olur. Böylece çok daha yüksek kalite ve çok daha başarılı sonuçlar elde etmek mümkündür.

Emaye Fırını, Toz emaye kabinleri sanayi alanında son derece yaygın olarak kullanılmaktadır. Günümüzde sağladığı yüksek uygulama kapasitesi ve avantajları endüstriyel alanlarda üretim ve operasyonların çok hızlı bir şekilde gerçekleştirilmesine yardımcı olmaktadır. Bugün toz emaye bitkilerin en önemli bileşenidir bu nedenle çok çeşitli seçenekler vardır. Emaye kabinler siklon kabinler iki ayrı üniteden oluşmaktadır. Hava ile emilen toz emaye parçacıkları 180 derecelik bir santrifüj rotasyonu ile siklon gövdesine üflenir.

Kurutma KabiniOrta odada oluşan ikinci girdap toz parçacıklarını siklon konisinden siklon kovaya düşürür. Hızlı hareket eden parçacıkların birbirleriyle çarpışmasından kaynaklanan küçük kırıklar hava ile ortada emme borusuna yol açar ve filtre grubundan defo kazanına geçer. Çalışma sırasında kovada biriken toz boya belirli aralıklarla alınır ve elimine edilir ve tekrar tabancaya geri gönderilir. Firmamız başta beyaz eşya sektörü olmak üzere tüm sektörlere anahtar teslim komple toz emaye sistemleri üretmektedir. Bu sistemde 850 C emaye fırınlar toz emaye kabinler robotlar toz emaye tabancalar Yüzey Temizleme hatları ve otomasyon in house üretmek.

Toz Emaye EkipmanlarıFirmamız bu sektörde 70 den fazla referans ve tecrübeye sahip dünya markaları arasında yer almaktadır. Siklon kabinler toz emaye endüstrisinde fazla renk varyasyonu olan işletmeler tarafından kullanılır. Siklon kabinleri santrifüj etkisi nedeniyle toz boya parçacıklarını parçalarlar. Bu nedenle siklon tankında biriken boyalar taze boya ile karıştırılarak kullanılmalıdır. Bugün emaye kabinlerin uygulama ve montajı mevcut ihtiyaçları doğrultusunda her atölye ve tesis için gerçekleştirilmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta