Zeytinburnu, Fatih, Güngören ve Beşiktaş Tabela Hizmetleri

Zeytinburnu Tabelacı, Bu işaretin yapımında demir çerçeve boyutlara göre hazırlanır ve demir çerçeve üzerine bir Pleksiglas tabakası veya kompozit tabaka monte edilir. Pleksi kutusu tamamen el işi olan mektup yapımına bir örnektir. önce harfler lazer veya CNS makinelerinde kesilir. Düz şerit mektubun kalınlığına göre kesilir. ve bu şeritler ısıtma ve kesme ile bağlanır. Yani harfler kabartmalı. Harfleri yere monte etmek için CNS makinesindeki decote kesim yere monte edilir. Pleksi kutu harflerinin ışık sistemi Genel şerit led veya modül led'dir. LED'ler döşenir ve ışıkların bağlantısı kontrol edilir ve pleksi kutu harfleri decota harflerinin üstünde oturan kenarlardan cıvatalanır. Böylece Pleksi Kutu Harf İşareti Montaj İçin Hazırdır.

Beşiktaş TabelacıReklam tabela ve tasarım hizmetleri tabela için 11 yıldır amade tabela reklam müşterilerimize en kaliteli ve ekonomik reklam ve tabela hizmeti sunmaktadır. Şirketinizi sadece amade tabela reklamında bir adım ileriye götürecek benzersiz fikirler ve kaliteli tasarımlar bulabileceğinizi unutmayın. Kaliteli bir reklam ve tabela için lütfen bizimle iletişime geçin. Abelamis Outdoor Advertising Solutions markası ile Zeytinburnu tabela olarak profesyonel hizmetler ve Avrupa kalitesinde malzemeler kullanarak uzun yıllara dayanan tabela tasarım ve üretim tecrübemize devam ediyoruz. Tasarım tabela üretimi kadar önemlidir.

Güngören TabelacıEntelektüel medya tabela tasarımı olarak yapılan her işarette deneyimimizi kanıtlamaya çalışıyoruz. Firmamız tüm reklam ve görsel iletişim literatürünü dikkate alarak markanızın tabelasını tasarlar. Fikmen medya olarak amacımız müşterilerimizin her işte reklamcılıkta yapılan yatırımlardan faydalanmalarını sağlamaktır. Bu doğrultuda müşterileri doğru bir şekilde yönlendirerek markayı ön plana çıkaracak görsel çalışmalar yürütmekte ve en kaliteli malzemeleri mümkün olan en iyi fiyata düşürerek tabela üretmekteyiz.

Fatih TabelacıMarkanıza değer katacak işaretler için daha iyi bir fikrimiz var! Zeytinburnu Signalman Tekmen Medya Grubu Zeytinburnu tabela olarak kalitesinden ve tecrübesinden ödün vermeden markanızı en iyi şekilde yansıtacak işaretler yapmaya devam ediyor. Deneyimli ekibimiz tasarımdan uygulamaya kadar en ince detayları size bildirecektir. Tabela edilecek alanlara uygulamadan önce 3D teknolojisi ile uygulanan devletin sunumunu yapabilecektir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta