iPhone Batarya, Kasa ve Kamera Değişim Hizmetleri

iPhone Batarya Değişimi, Servisimize gelen iPhone 6 cihazınızın kulaklık soketi tarafımızca incelenir ve temizlenme ile kurtarılıp kurtarılamayacağına bakılır. Yamulan kasanın üzerinde ekran tam olarak oturamadığı için ekranın da kırılma olasılığı yüksektir. Bu tür olumsuz ve maliyetli durumlarla karşılaşmamız için iPhone 6 kasa değişimi yapmanızı tavsiye ediyoruz. iPhone 6 kasa değişimi fiyatı için bizimle iletişime geçiniz. 6 iPhone 6 Kulak Soketi Değişimi iPhone 6 kulaklık soketi değişimi işlemi için Kadıköydeki şubemizde 20 yıla yaklaşan tecrübemizle garantili hizmet vermekteyiz.

iPhone Kasa Değişimi, kulaklık soketi değişimi gerektiren durumlardan bir tanesi soketten içeri toz ve partiküllerin girmesidir. Bu partikküller uzman teknisyen tarafından değil de bizzat tarafınızca yabancı bir madde ile temizlenmesi kulaklık soketinin bozulmasına sebebiyet vermekte ve kullanılamaz hale getirmektedir. Servisimize gelen iPhone 6 cihazınızın kulaklık soketi tarafımızca incelenir ve temizlenme ile kurtarılıp kurtarılamayacağına bakılır. Temizleme ile soket çalışmazsa tamir edilmesi ya da yenisinin takılması gerekmektedir.

iPhone Kamera Değişimi, Kulaklık soketinin arızalanmasının bir diğer sebebi de duşta müzik dinlemektir. Soketin çevresinde buhar nedeniyle su damlacıkları oluşmakta ve böylece cihazda oksitlenme olmaktadır. Bu tarz durumlarla karşılaştıysanız eğer iPhone şarj soketi değişimi için bizimle iletişime geçebilirsiniz. iPhone 6 şarj soketi değişimi fiyatı için ise bizimle iletişime geçip fiyat alabilirsiniz. 7 iPhone 6 Şarj Soketi Değişimi iPhone 6 şarj soketi değişimi işlemini Kadıköydeki şubemizde maksimum 30 dakikada yapıp teslim ediyoruz. iPhone şarj soketi değişimi servisimizde garantili olarak yapılır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta