Odyometri Kabini ve Sft Cihazı

Odyometri KabiniBu risk sonradan tedavisi zor veya imkânsız olabilecek hastalıklara yakalanma risklerinin değerlendirilebilmesi amacıyla uygulanır. Fabrika ortamlarında çalışan işçilerin en az yılda bir kez akciğer grafileri çekilmeli ve en az 10 yıl süreyle saklanmalıdır ​ Spirometrik inceleme akciğer fonksiyonlarını değerlendirmede kullanılan temel test yöntemidir. Meslek hastalıklarının tanı tarama ve maluliyet değerlendirmesinde rutin olarak kullanılır.aynı zamanda çalışanların iş yerlerinde maruz kaldıkları ortam şartlarına karşı akciğerlerin fonksiyonel sağlığını takip edebilmek için rutin sağlık taramalarının en önemli parametrelerinden birisidir.teknolojinin son ürünü cihazlarımız ile bu taramayı istenilen uygun şartlarda mobil sağlık aracımız ile yapmaktayız.

Odyometre CihazıÇocuklarda geç konuşma sebebini bulmada Kalıcı davranış sorunları çocuklarda veya yaşlılarda değişikliklerin sebebini bulmada Özellikle geriatrik değerlendirme yapılırken yaşlıların taranması gerektiğinde Hastanın işitme kaybı şikâyetlerinde Kalıcı seröz otitis mediada özellikle çocuklarda olan bilateral durumlarda Şüphelenilen sensorinöral işitme kaybı olan timpanometri uygulanan herkeste anormal bir timpanogram genellikle iletken işitme kaybı anlamına gelir ancak sensorinöral işitme kaybı da olabilir Başarısız bir tarama testinin odyometrik değerlendirilmesinde Kulak çınlaması baş dönmesi veya baş dönmesi şikâyetlerinde Şiddetli kafa travmasından sonra Ototoksik ilaçların kullanımından sonra Menenjit ensefalit veya işitmeyi etkileyebilecek diğer ciddi viral veya bakteriyel enfeksiyonlardan sonra Gürültülü çalışma ortamına sahip kişilerde kullanılmaktadır.

Sft CihazıHastanemizde Odyometri Taraması Yapılmaktadır. KOAH ve astım gibi solunum hastalıklarının tespitinin yapılmasına yardımcı olmaktadır. Kullanım kolaylığı ve sunduğu parametrelerle hızlı bir şekilde ölçüm yapılabilmektedir. MIR MiniSpir ekonomik fiyatı ve ergonomik yapısıyla bir spirometreden istenen tüm fonksiyonları fazlasıyla yerine getirmektedir. Gelişmiş türkçe program arayüzü kullanım kolaylığı ve güçlü teknik servis altyapısıyla Türkiye'nin en çok tercih edilen spirometre cihazı olma ünvanını kazanmıştır. KOAH ve astım gibi solunum hastalıklarının tespitinin yapılmasına yardımcı olmaktadır. Kullanım kolaylığı ve sunduğu parametrelerle hızlı bir şekilde ölçüm yapılabilmektedir. MIR MiniSpir ekonomik fiyatı ve ergonomik yapısıyla bir spirometreden istenen tüm fonksiyonları fazlasıyla yerine getirmektedir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta