Türkiye Obezite Merkezi – Dr Yunus Topal

Türkiye Obezite Merkeziyöntem gastrik bypass cerrahisi yöntemi olarak uygulanabilir. 6 ila 12 ay arasında balon mideden çıkarılır ve mideyi eski durumuna geri döndürme etkisini sağlar. Daha az pahalı. Tekrarlanabilir değil. Programlar 6 ila 12 ay içinde 10 ila 30 kg arasında kilo kaybı sağlar. Mide balon çeşitli yönleriyle sınıflandırılır. Doktorunuza sormadan herhangi bir ilaç veya diyet takviyeleri kullanmayın. Bariatrik ameliyatı diyet olarak tedavi etmeyin. Elde edeceğiniz bu sağlıklı beslenme alışkanlıkları şu andan itibaren yeni yaşam tarzınız olacak. Mide ameliyatı sonrası egzersiz gastrik cerrahi sonrası sporda aşağıdaki koşullar önemlidir.

Türkiye Obezite Merkezi

Dr Yunus TopalDoktorunuzun onayı olmadan egzersiz yapmaya asla başlamayın. Ve ona yapmayı planladığınız tüm egzersizleri söyleyin. Ameliyattan 3 ay sonra yavaşça egzersiz yapmaya başlayın ve hızlı bir şekilde kilo verme düşüncesiyle söylenenden daha fazla veya daha fazla egzersiz yapmayın. Yürüyüş erken dönemde sizin için en uygun egzersiz olacaktır. Doktorunuz ve danışmanınız tarafından önerilen zamanda ve hızda yürümeye çalışın. Doktorunuz ameliyat sonrası size izin veriyorsa karın hareketleri ve ağırlık kaldırma kaçının. En sevdiğiniz egzersizleri seçin. yeniliklerinizi ve kemik yapınızı artıracak ve aynı zamanda zindeliğinizi artıracak egzersiz çeşitlerini birleştirmeye çalışın. Yüzme ve fitness son derece ideal egzersizlerdir.

Dr Yunus Topal

Gıda emiliminin bozulmasına bağlı olarak gelişebilecek Vitamin ve mineral eksikliği. Midede safra reflü. Yürüyüş erken dönemde sizin için en uygun egzersiz olacaktır. İstanbul Fulya Maslak Kadıköy Bakırköy atakent Taksim Altunizade Adana Eskişehir ve Kayseri hastanelerinde Yunus Topal'daki obezite tedavisi ve bariatrik cerrahi konularında tanı ve tedavi hizmetleri verilmektedir.Birden fazla nedenden kaynaklanan obezite insan vücudundaki çok sayıda organı etkiler. Bu nedenle birden fazla dalın birlikte uyum içinde çalıştığı bir ortamda tedavi planlanmalı ve gerçekleştirilmelidir.Obezite tedavisi için başvuran tüm hastalar öncelikle Endokrinoloji beslenme Psikiyatri Fizik Tedavi ve egzersiz danışmanı tarafından değerlendirilir.

Türkiye Obezite Cerrahisi

Gerekirse hasta Kardiyoloji ve göğüs hastalıkları uzmanları tarafından muayene edilir. Buna ek olarak bariatrik cerrahide deneyimli Genel Cerrahi uzmanları tarafından uygun hastalar görülebilir.Başvuranların her biri yeme alışkanlıkları psikolojik sorunlar sağlık durumu gibi obezite sorununun altında yatan faktörler hakkında ayrıntılı olarak incelenir. Bu değerlendirmeler sonucunda hastaya uygun tedavi programı belirlenir. Bu tedavi programları tıbbi beslenme ve egzersizin yanı sıra hastanın özelliklerine göre tıbbi tedavi ve cerrahi tedavi gibi seçenekleri de içerebilir.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta