İveco Yetkili Servisi ve Otokar Satış Bayileri

İveco satış bayileri, Günlük 4x4 hafif kamyon kategorisinde en iyi yük ve arazi performansı kombinasyonunu sunar ve herhangi bir iklimde ve herhangi bir yol yüzeyi koşulunda herhangi bir yolda hareket etme yeteneğini garanti eder. Üç diferansiyel kilitleri ile şase 5 mm kalınlığında C tüm isteğe bağlı ön arka ve orta sürekli zor görevleri gerçekleştirmek için bu tür kar temizleme araçları ve Vinçler gibi özel çelik yan havayolu şirketlerine özel uyarlanabilir araç olarak bölüm çekişli şanzıman bu ürünü saha deneyimi kamyon yıl bir sonucudur mevcut türetilmiş.

İveco yetkili servisi, ile 24 ileri vites ve 4 ters Seyahat arasından seçim yapmak için seri ve yavaş hız Iveco arabanızın sürekli çalışmasını sağlamak için tasarlanmış birçok farklı özelleştirilmiş hizmet paketi müşterilerine her şeyin en iyisini sunma hedefi ile unsurlar yarattı. Iveco 21 ile 24 Mayıs bu yıl 5.COMVEX İstanbul ticari araçlar otobüs ve ikmal Sanayi Fuarı yeni Euro 6 araç ve yeni Eurocago'nun tanıtımı ile damgasını vurdu. Iveco sürdürülebilir ulaşım için iş ortağınız sloganıyla fuarda araçlarını sergiledi. Iveco'nun değerler teknolojisi düşük sahiplik maliyeti sürdürülebilirlik ve ortaklıklar Comvex'in ana temasıyla örtüşmektedir.

İveco servis iletişim, DAİLY ve Astra Hd9 Iveco'nun 2016 yeni kamyonu ticari taşımacılık sektörünün profesyonelleri için en önemli etkinliklerden biri olan Comvex'te 820 metrekarelik bir alanda araçlarını sergiledi. Ziyaretçilere en karakteristik Iveco ürünlerini görme fırsatı sunan Iveco standında yılın 2016 kamyonu yılın yeni Eurocargo 2015 uluslararası Minibüsünün yerini aldı.günlük 2013 Stralis ve Astra Hd9 kamyonu.

Otokar bayileri, Son zamanlarda tanıtılan orta sınıf Eurocargo ve Hi Way ve Hi Road sürümleri Stralis ziyaretçiler ile bir araya geldi ise günlük 8 vitesli Hİ Matic sürümü günlük standart ve 8 vitesli Hi Matic sürümü ile hafif araç kategorisinin yıldızı. Yılın Uluslararası Van Başkanı Jarlath Sweeney yaptığı açıklamada Bu yıl en büyük çekişme olan Iveco Daily Avrupa ve Rusya'dan ticari araçlarda üst düzey yayıncıların 23 üyeli jürisinin ilk tercihi olduğunu söyledi. Yeni Iveco Daily hafif ticari ulaşımın tüm ihtiyaçlarını karşılamak için tamamen yeniden tasarlandı. Iveco günlük yeni nesil. Yeni günlük yukarıdan aşağıya sizin için yenilendi.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta