Pendik Gülüş Tasarımı – İmplant, Estetik ve Dijital Diş Hekimliği

Pendik Diş Beyazlatma, Herhangi bir yan etkisi olmayan bu prosedür çok makul fiyatlarla yapılabilir. Böylece kliniklerde de yaygın olarak talep edilen bir uygulama olarak öne çıkıyor. İmplant tedavisinde lokal anestezi dışında ve doktorun onayı varsa istenirse genel anestezi uygulanabilir. Anesteziden sonra sakız açılır. Daha sonra çene kemiği yüzeye çıkarılır. Çene kemiğine küçük çaplı bir delik açılır ve yavaşça genişletilerek vidalı bir implant yerleştirilir. Bugün başarıyla uygulanan 2 diş beyazlatma uygulaması var. Birincisi bireyin kendi başına gerçekleştirebileceği bir uygulamadır ve diğeri bir klinik ortamda bir uzman tarafından gerçekleştirilen bir uygulamadır.

Pendik implant, Bu yöntemlerin her ikisi de çok başarılı olmasına rağmen bireyin hangi uygulamayı seçeceği dişlerinin rengine tedavinin ne kadar çabuk sonlandırılacağına ve doktorun nihai kararına bağlıdır. Vida kaynatıldıktan sonra yani vidanın koruyucu kapağının geçici bir taç ile değiştirilmesinden yaklaşık 1 2 ay sonra. Böylece sakızın kendisini doğal olarak şekillendirmesi bekleniyor. Diş eti oluşumu tamamlandıktan sonra kalıcı bir taç yerleştirilir ve implant sonlandırılır.

Pendik Dijital Diş Hekimliği, tedavisi sırası ilk olarak implant prosedürün yapılacağı bölgeye uygun boyut ve boyutta seçilir. Bölgedeki kemik miktarına ve implantın uzunluğuna bağlı olarak bazen daha uzun implantlar tercih edilirken bazen daha kısa mini implantlar tercih edilir. Kullanılan implantlar genellikle biyo uyumluluk açısından yüksek olan titanyum ve alaşımlarından üretilmektedir. Bununla birlikte titanyum alerjisi gibi bir durum varsa zirkonyum gibi yüksek biyo uyumluluğa sahip diğer maddelerden yapılan implantlar da kullanılabilir.

Pendik Gülüş Tasarımı, İmplant uygulaması başlamadan önce implante edilecek alan veya alanlar lokal olarak uyuşturulur. Bazı durumlarda genel anestezi de tercih edilebilir. Sakız dokuların implant görünür yapılacak ameliyatla kemik bölgesidir. Bazı durumlarda özellikle kemik problemi olmayan tek diş implantlarında" kapalı implant tekniği " adı verilen bir yöntem de uygulanabilir. Bu yöntem sakızın cerrahi olarak çıkarılmasını gerektirmez ve sadece implantın üstü bir kapak gibi açılır.

Pendik Estetik Diş Hekimliği, İmplantlar bıçak içeren özel aletler yardımıyla kemiğe yerleştirilir. Günümüzde kullanılan yeni nesil implantlar genellikle küçük bir vida biçimindedir. İmplantlar implant uygulaması için özel olarak tasarlanmış Aletler vasıtasıyla vidalar şeklinde kemik açma yuvalarına yerleştirilir. Sorun olmazsa implant uygulaması yaklaşık 20 30 dakika sürer.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Gündoğdu Asfalt Hizmetleri

Short Haircuts Models – 2020

Bez Çanta